≡ Пусковий пристрій з автокомпресором 4smarts Jump Starter Power Bank PitStop 8800mAh +Compressor and Torch black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Пусковий пристрій з автокомпресором 4smarts Jump Starter Power Bank PitStop 8800mAh +Compressor and Torch black

Код товару: 1022678
Наявність:

  • 2394 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Універсальний девайс

Jump Starter Power Bank 8800mAh адаптований під різні завдання, за рахунок чого поєднує в собі максимум функціоналу: крім основної пускової функції, він також є паувербанком, автокомпресором та ліхтариком. Функціональні роз'єми, дисплей на корпусі, додаткова комплектація аксесуарами – з ним вам нічого не страшно. Помічник, необхідний кожному автомобілісту.

Фото 1 Jump Starter Power Bank 8800mAh

Функція автокомпресора

Підкачати шини авто, де б ви не знаходилися, застосувавши при цьому мінімум зусиль – з представленою технікою це не важко. Вибирайте відповідний адаптер, встановіть необхідний рівень тиску – і чекайте на результат. Все максимально просто.

Фото 2 Jump Starter Power Bank 8800mAh

Повна безпека

При використанні стартеру Jump Starter Power Bank 8800mAh ви захищені від вибуху, перепадів напруги, зворотної полярності, перезаряджання та інших негативних факторів. За рахунок цього використання пристрою безпечно на всі 100%. Після зупинки запустити акумулятор мотоцикла або газонокосарки буде легко.

Фото 3 Jump Starter Power Bank 8800mAh
Фото 4 Jump Starter Power Bank 8800mAh

Паувербанк на 8800 мАг

Завдяки тому, що на корпусі техніки є USB-роз'єм, ви зможете використати пусковий пристрій Jump Starter Power Bank як паувербанк. Об'єм його дорівнює 8800 мАг. Зарядити смартфон, фотоапарат, навігатор, ноутбук тепер легко будь-якої миті вашої подорожі.

Повний комплект

Щоб почати використовувати пусковий девайс, у вас є все необхідне: стартовий кабель типу «крокодил», 3 насадки для насоса, повітряна трубка, кабель типу USB Type-C. Жодних обмежень у застосуванні!

Фото 5 Jump Starter Power Bank 8800mAh

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.