≡ Пусковий Пристрій REMAX Jump Starter RPP-511 6000mAh купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Пусковий Пристрій REMAX Jump Starter RPP-511 6000mAh

Код товару: 1037781
Наявність: Є в наявності

  • 1943 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Remax Jump Starter RPP-511 6000mAh – портативна батарея, яку можна використовувати як стартер для автомобіля та пауербанк.
Основні характеристики:
- ємність акумулятора: 6000 мА*год; - заряджається через роз'єм Type-C; - роз'єм USB для заряджання гаджетів; - вихідна потужність: 5В/2,1А; - підходить для заряджання смартфонів, планшетів тощо; - підходить для використання з бензиновим та дизельним транспортом; - функціонує за агресивних температур; - вбудований ліхтарик; - комплектація: портативна батарея, розумний стартерний затискач з електродами, зарядний кабель Type-C.
2 в 1: стартер та пауербанк
Компактна портативна батарея від Remax місткістю 6000 мА*год допомагає запустити двигун автомобіля за лічені секунди, а ще оснащена вихідним роз'ємом USB, тому ви зможете до того ж і швидко зарядити смартфон, планшет чи інший пристрій.
Сумісність із різними видами транспорту
Пристрій універсальний і запускає двигуни 12В на бензині з об'ємом до 4 л та на дизелі з об'ємом до 2,0 л.
Зручно використовувати взимку та влітку
Портативна батарея Remax працює за низької температури, що досягає -20°С, тому стане незамінним помічником у зимовий сезон, коли акумулятор може різко розрядитися.
Вбудований ліхтарик
Натискання кнопки на корпусі включає ліхтарик, який функціонує в трьох доступних режимах:
- яскраве рівне освітлення для пошуку предметів у салоні та оперування у темний час доби; - сигнал СОС: чергування 3 довгих та 3 коротких спалахів подає сигнал про допомогу; - миготливий сигнал для аварійного паркування.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.