≡ Автомобільний пуско-зарядний пристрій Baseus Super Energy Pro Car Jump Starter Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Автомобільний пуско-зарядний пристрій Baseus Super Energy Pro Car Jump Starter Black

Код товару: 1023534
Наявність: Є в наявності
Артикул: CRJS03-01

  • 2799 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Baseus Super Energy Pro Car Jump Starter 12000 mAh — портативна батарея, яку можна використовувати як стартер для автомобіля і повербанк.
Основні характеристики
- ємність акумулятора: 12 000 мАг; - оснащений 2 роз'ємами: Type-C і USB; - обладнаний дисплеєм, який відображає рівень заряду; - підходить для різних типів автомобілів і мотоциклів; - оснащений ліхтариком; - функціонує при низькій температурі; - повного заряду вистачає, щоб запустити автомобіль до 50 разів; - підходить для зарядки смартфонів, планшетів, ноутбуків і т.д .; - в комплект входять кабель Type-C і перехідник з зажимами; - дозволений для використання в кабіні літака; - має 9 рівнів захисту.
2 в 1: стартер і повербанк
Потрібно терміново запустити акумулятор, що сів в автомобіль? Компактна портативна батарея від Baseus має потужність 12 000 мАг і може запустити двигун автомобіля за лічені секунди. При 100% зарядки батареї можна зробити до 50 запусків двигуна.
Вона оснащена роз'ємами Type-C і USB, завдяки чому ви зможете ще і зарядити смартфон, планшет або інший гаджет з відповідним портом.
Сумісність з різними видами транспорту
Дана модель підходить для мотоциклів і різних моделей автомобілів: седани, мінівени, пікапи і багато інших. Може запустити двигуни на бензині з об'ємом до 6 л і на дизелі з об'ємом до 3.5 л.
Зручно використовувати взимку і влітку
Портативна батарея Baseus запускає двигун автомобіля при низькій температурі, яка може досягати -20 ° С. А також захищена від перегріву системою безпеки, що дозволяє використовувати її в спекотну пору року.
Підходить для польотів у літаку
Плануєте подорож і турбуєтеся, чи дозволено використовувати повербанк в кабіні літака? Дана модель відповідає стандартам безпеки цивільної авіації.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.