≡ Пусковий пристрій (бустер) Baseus Super Energy Air Car Jump Starter 10000 mAh, 1000A Вlack (CGNL020101) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Пусковий пристрій (бустер) Baseus Super Energy Air Car Jump Starter 10000 mAh, 1000A Вlack (CGNL020101)

Код товару: 1026757
Наявність: Є в наявності
Артикул: CGNL020101

  • 1690 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Вам більше не потрібен автомобільний «прикурювач»

Портативний пуско-зарядний пристрій Baseus Super Energy Air Car Jump Starter 10000 mAh допоможе вам швидко оживити акумулятор і запустити двигун автомобіля в будь-яких умовах. Збільшена ємність гарантує багаторазове використання пристрою без додаткового заряджання. Багатоступінчастий захист забезпечує безпечне використання пристрою. Компактні габарити і два вихідні порти USB перетворюють пристрій на повноцінний повербанк, який знадобиться в дорозі. А ще Baseus виконує функцію ліхтарика з підтримкою трьох режимів.

9 ступенів захисту

Baseus Super Energy Air Car Jump Starter з 9-ма ступенями захисту, серед яких захист від перезаряду, перерозрядки, перегріву, перенапруги та коротких замикань, забезпечує високу експлуатаційну безпеку та дозволяє швидко запустити двигун авто в будь-яких умовах.

Збільшена ємність

Місткість пристрою 10 000 мАг дозволяє багаторазово використовувати Baseus Super Energy Air Car Jump Starter для пуску двигуна авто. Так, наприклад, ви зможете до 40 разів запустити двигун автомобіля типу Toyota Crown Royal без перезаряджання пристрою. Baseus забезпечує пусковий струм 500 А, а при пікових навантаженнях – 1000 А.

Універсальне використання

Достатньо просто підключити клеми до полюсів акумулятора, щоб запустити двигун автомобіля. Пуско-зарядний пристрій підходить для запуску бензинових, дизельних та електроавтомобілів, він допоможе при запуску двигуна мотоцикла або скутера. Пристрій працює у складних погодних умовах та ефективний при температурі від -20 до +60 градусів. Просто покладіть пристрій у багажник, щоб скористатися ним у будь-який момент. І навіть після 9 місяців у режимі очікування Baseus зберігає до 85% заряду.

Повербанк на всі випадки життя

Два вбудовані порти USB перетворюють Baseus Super Energy Air Car Jump Starter на повноцінний повербанк з напругою 5В і силою струму до 2.4А. Користуючись Baseus, ви зможете заряджати два пристрої одночасно і користуватися смартфоном або планшетом у дорозі, не переймаючись кількістю заряду.

Яскравий ліхтарик

Один із торців корпусу зроблений у вигляді фар автомобіля, які включаються після тривалого натискання на кнопку живлення. Світла ліхтарика достатньо, щоб підсвітити механізми, заховані під капотом. Вбудований яскравий ліхтарик працює у трьох режимах: постійне світіння, стробоскоп та режим SOS.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.