≡ Пусковий Пристрій Jump Starter Konfulon A15 9600 mAh black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Пусковий Пристрій Jump Starter Konfulon A15 9600 mAh black

Код товару: 1037778
Наявність: Є в наявності

  • 2100 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Jump Starter Konfulon A15 9600 mAh — автомобільний пусковий пристрій, який також можна використовувати як портативний акумулятор.
Основні характеристики:
- ємність: 9600 мА*год; - вхідні роз'єми: Micro USB+Type-C; - вихідні роз'єми: 2 * USB; - вихідна потужність: до 10.5 Вт; - може заряджати 2 гаджети одночасно; - LED-індикатор відображає рівень заряду; - повного заряду вистачає, щоб запустити автомобіль до 50 разів; - підходить для запуску акумуляторів 12В; - запускає дизельні двигуни до 2,0 л; - вбудований ліхтарик; - оснащений захистом; - у комплекті затискач з електродами та зарядний кабель.
2 в 1: стартер та пауербанк
Компактна портативна батарея ємністю 9600 мА*год допомагає запустити двигун автомобіля за лічені секунди. Повний заряд дозволяє запустити двигун машини до 50 разів.
Батарея оснащена 2 вихідними роз'ємами USB, що дозволяє зарядити від неї смартфон, планшет або інший компактний гаджет і навіть заряджати 2 пристрої одночасно.
Сумісність
Модель підходить для легкових та вантажних автомобілів з дизельним двигуном 12 В об'ємом до 2 л.
Вбудований ліхтарик
Світлодіодний ліхтарик допоможе швидко провести ремонт або знайти необхідну річ у темряві, а також подати сигнал про допомогу. Працює у 3 режимах:
- яскраве рівне освітлення для пошуку предметів у салоні та оперування у темний час доби; - приглушене світло, що економить заряд батареї; - сигнал СОС: чергування 3 довгих і 3 коротких спалахів для аварійних ситуацій.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.