≡ Пусковий Пристрій Jump Starter Utrai Jstar Air 8000 mAh black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Пусковий Пристрій Jump Starter Utrai Jstar Air 8000 mAh black

Код товару: 1037779
Наявність: Є в наявності

  • 2982 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Jump Starter Utrai Jstar Air 8000 mAh – портативна батарея, яку можна використовувати як стартер для автомобіля та пауербанк.
Основні характеристики:
- ємність акумулятора: 8000 мА*год; - заряджається через роз'єм Type-C; - є 2 роз'єми USB для заряджання гаджетів; - заряджає 2 гаджети одночасно; - вихідна потужність: 10.5 Вт/5 Вт; - LED-дисплей відображає рівень заряду; - повного заряду вистачає, щоб запустити автомобіль до 40 разів; - підходить для використання з бензиновим та дизельним транспортом; - функціонує за агресивних температур; - вбудований ліхтарик; - комплектація: стартер, розумний стартерний затискач з електродами, зарядний кабель Type-C.
2 в 1: стартер та пауербанк
Компактна портативна батарея від Utrai ємністю 8000 мА*год допомагає запустити двигун автомобіля лише за 10 секунд. 100% заряду її вистачить, щоби завести автомобіль до 40 разів.
Стартер оснащений 2 вихідними роз'ємами USB та підтримує одночасне живлення 2 гаджетів, тому ви зможете ще й швидко зарядити смартфон, планшет або інший пристрій.
Сумісність із різними видами транспорту
Модель підходить для мотоциклів та різних моделей автомобілів: позашляховики, седани, мінівени, пікапи та багато інших. Запускає двигуни на бензині об'ємом до 4 л і на дизелі з об'ємом до 2,5 л.
Зручно використовувати взимку та влітку
Портативна батарея Utrai запускає двигун автомобіля при температурі, що досягає -20 °С та +55 °С, тому однаково ефективна як під час суворих морозів, так і при екстремальній спеці.
Вбудований ліхтарик
Стартер оснащений підсвічуванням — натискання кнопки на корпусі включає ліхтарик, який функціонує в 3 доступних режимах:
- яскраве рівне освітлення для пошуку предметів у салоні та оперування у темний час доби; - сигнал СОС: чергування 3 довгих та 3 коротких спалахів подає сигнал про допомогу; - миготливий сигнал для аварійного паркування.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.