≡ Мультитул HuoHou Mini (HU0140) Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Мультитул HuoHou Mini (HU0140) Black

Код товару: 1058571
Наявність: Є в наявності

  • 672 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Мультитул Xiaomi HuoHou mini Black (HU0140) - універсальний інструмент для повсякденного використання!

Отримайте всі необхідні інструменти в одному компактному мультитулі Xiaomi HuoHou mini Black (HU0140). Цей багатофункціональний інструмент пропонує 11 корисних функцій, щоб впоратися з різними завданнями вашого повсякденного життя. У його комплектацію входять гострий основний ніж, великі ножиці, викрутка для окулярів, шпилька для смартфона, відкривачка для коробок, викрутка з плоским лезом, пінцет, вушні гачки, пилка для нігтів, відкривачка для пляшок та кільце для ключів.< /p>

Маленький розмір - великі можливості. З його компактними розмірами 80 х 28 х 19 мм, мультитул HuoHou mini Black (HU0140) вразить вас своєю дивовижною функціональністю. Цей невеликий інструмент легко поміщається у кишені штанів, рюкзаку чи сумці, завжди готовий до використання. Будьте впевнені, що ви ніколи не залишитеся без потрібного інструменту під час відрядження, походу чи подорожі.

Виготовлений із високоякісних матеріалів, мультитул HuoHou mini Black (HU0140) пропонує міцну конструкцію, готову до довготривалого використання. Його корпус виготовлений з корозійностійкої сталі мартенситного класу 30Cr13 з анодованою поверхнею та обробкою молібденом. Крім того, інструмент покритий чорним лакованим алюмінієвим сплавом, що надає йому стильного та елегантного вигляду.

Придбайте мультитул Xiaomi HuoHou mini Black (HU0140) і отримайте надійного помічника, який завжди буде поряд з вами, готовий вирішити будь-яке завдання у вашому повсякденному житті.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.