≡ Мультитул NexTool (KT5024/NE0123) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Мультитул NexTool (KT5024/NE0123)

Код товару: 1022765
Наявність: Є в наявності

  • 966 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Один надійний багатофункціональний ножа може замінити цілу гору інструменту.

Мультитул NexTool (KT5024) включає такі інструменти, як ножиці, плоскогубці, кишеньковий ніж, ножівка по дереву, викрутку і кресало. Компактний та портативний універсальний інструмент з 10 практичними функціями, може легко впоратися із захистом, закручуванням та різкою.

Зовнішній вигляд

Мультитул у закритому вигляді лише 11 см у довжину. Він легко поміщається у рюкзак або навіть у кишеню. Поверхня металу зазнала процесу чорніння, внаслідок чого мультитул придбав чудові антикорозійні якості. Гладка матова поверхня з приємною на дотик текстурою не ковзає в руках.

Конструкція

Конструкція мультитула складається із 48 частин. Все робили виконані з максимальною точністю, так що вони ідеально збиралися в один інструмент. Складний процес обробки матеріалу та безперервний контроль гарантує високу якість продукту та його ідеальну роботу.

Пасатижі

Затискна головка виготовлена з легованої сталі 30Cr13 із твердістю до HRC50, має характеристики високої міцності, високої твердості та зносостійкості. Пасатижі поєднують у собі три функції: довгогубці, плоскогубці та дротяні кліщі. Гострі щелепи та щільний прикус легко впораються з будь-якими завданнями.

Ножиці

У конструкцію мультитула вбудовані повнорозмірні потужні ножиці. Зручна рукоятка дає рівний та плавний хід.

Кресало, ніж, пила

Для активного відпочинку на природі стануть незамінними, такі інструменти як кресало, ніж та пилка по дереву. Висока якість виробу не підведе вас. Швидко розпалити вогонь, напилити гілок та приготувати їжу – завдання для Xiaomi NexTool (KT5024).

Викрутка та відкривала

Вдалим доповненням до основного інструменту стали дві класичні викрутки – хрестова та плоска. А також відкривачка для пляшок.

Надійний сталевий мультитул Xiaomi NexTool (KT5024) ідеальний інструмент для повсякденного життя та активного відпочинку на природі. Якісний мультитул із твердої сталі не підведе в роботі, не покриється іржею та не деформується.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.