≡ Мультитул NexTool Motool (KT5023\NE20145) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Мультитул NexTool Motool (KT5023\NE20145)

Код товару: 1022766
Наявність: Є в наявності

  • 999 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Багатофункціональний інструмент мультитул Xiaomi NexTool Motool (NE20145) поєднує в собі гайковий ключ, плоскогубці, ніж, ножівку по дереву, викрутку і всі необхідні в господарстві інструменти. Тепер для вирішення повсякденних завдань не треба тягнутися до ящика і вишукувати там потрібний інструмент, щоб щось закрутити, обрізати або відпиляти – всі ці та інші функції з легкістю виконає інструмент NexTool.

Розвідний ключ виконаний з нержавіючої сталі сорту 30Cr13 з високим вмістом вуглецю, він відрізняється високою міцністю, твердістю, стійкістю до стирання та довговічністю. Максимальна відстань між губками – 22 мм цього цілком вистачить для ремонту велосипедів, крана в будинку або меблів. Крім того, у конструкції передбачено спеціальний обмежувач, з яким розвідний ключ прослужить ще довше.

Усього в одному інструменті поєднуються функції гострогубців, плоскогубців та кліщів для тонкого або товстого кабелю. З його допомогою можна стиснути, скрутити, обрізати, закріпити або виконати будь-яке завдання, що вимагає грубої сили та високої точності.

І вдома, і на дачі завжди може знадобитися щось підрізати або відрізати, і з інструментом NexTool хороший гострий ніж завжди буде під рукою.

Ножовка має розведені по сторонах тверді зуби, які легко прогризають гілки діаметром 20 мм. Особливий замикаючий механізм підтримує ножівку в розгорнутому стані, щоб не боятися порізатися під час роботи.

Крім плоскогубців, ножівки та ножа, в інструменті NexTool є внутрішній шестигранник для встановлення біт. Хрестова біта підійде для гвинтів і шурупів з хрестоподібним шліцем, а шліцева біта допоможе закрутити або послабити кріплення з прямим шліцем.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.