≡ Складаний ніж (мультитул) HX OUTDOORS (ZD-016C) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Складаний ніж (мультитул) HX OUTDOORS (ZD-016C)

Код товару: 1022767
Наявність: Є в наявності

  • 903 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Складаний ніж (мультитул) Xiaomi HX OUTDOORS (ZD-016C) - оснащений міцним і гострим лезом з нержавіючої сталі, зручною ручкою та спеціальним затискачем ззаду. Він поєднує кілька функцій: ножа, штопора, конуса, гайкового ключа і канатореза. Прилад стане чудовим помічником за умов дикої природи. Завдяки компактним розмірам (6,9 см у складеному вигляді) ніж поміщається в кишеню, тому його завжди можна взяти із собою у похід.

Складаний механізм
Компактний ніж вагою 138 г у розкладеному стані досягає в довжині 19,5 см, а у складеному вигляді – 6,9 см. Довжина леза становить 8 см. Прилад відмінно поміщається в кишеню, його можна взяти з собою. Він практично не відчувається при носінні.

Міцне та гостре лезо
Міцне лезо виготовлене із хромистої нержавіючої сталі з великим вмістом вуглецю. Він стійкий до корозії, тому має тривалий термін служби. Швидко розрізає мотузку та інші предмети. Воно стане чудовим помічником в умовах дикої природи.

Зручна ручка
Ручка ножа зносостійка і має протиковзку структуру, завдяки чому мультитул зручно тримати в руці. Ніж можна використовувати як штопор, канаторез, гайковий ключ і конус за будь-яких погодних умов.

Спеціальний затискач
У задній частині корпусу ножа розташований спеціальний затискач, щоб якомога зручніше розташувати ніж. Прилад завжди буде під рукою і чітко зафіксується в одному положенні. Можна не турбуватися про те, що він десь загубиться.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.