≡ Мультитул HuoHou K30 Pro (HU0191) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Мультитул HuoHou K30 Pro (HU0191)

Код товару: 1041761
Наявність: Є в наявності
Артикул: HU0191

  • 1399 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Представляємо мультитул Xiaomi HuoHou K30 Pro (HU0191) - ідеальний вибір для універсальних господарських робіт. З його більш ніж 18 функціями, ергономічними ручками та виконанням із міцної інструментальної сталі, цей мультитул є незамінним інструментом для чоловіків, які хочуть бути готовими до будь-яких завдань. Кожен інструмент у комплекті має функцію блокування під час використання, що запобігає автоматичному складання та пошкодженню рук. 

Більше 18 функцій
У мультитулі Xiaomi HuoHou K30 Pro об'єднані 18 функцій, включаючи ніж, канатний ніж, пилку по дереву, напилок по металу та дереву, вузькогубці, стандартні плоскогубці, кусачки для тонкого та жорсткого дроту, викрутку Philips та шліцеву, ножиці, викрутку для окулярів, для пляшок, велику шліцеву викрутку, консервний ніж, ніж для зачистки проводів та лінійку.

Плоскогубці та ножі
Багатофункціональні плоскогубці Xiaomi HuoHou K30 Pro, відлиті під тиском, виконують чотири функції: вузькогубці, стандартні плоскогубці, кусачки для тонкого дроту та кусачки для жорсткого дроту. Обидва основні ножі мультитула можна легко відкривати та закривати однією рукою, а гострий основний ніж виготовлений із високоміцної нержавіючої сталі 7Cr17.

Пила
Пила по дереву із ступінчастим дворядним розташуванням зубів може легко розпилювати тверду деревину завтовшки/діаметром до 35 мм. Всі деталі мультитула виготовляються з використанням прецизійного процесу високоточної вирубки під тиском, що забезпечує високу точність та гладкість деталей на мікронному рівні.

Замовте мультитул Xiaomi HuoHou K30 Pro та отримайте незамінний інструмент для будь-яких завдань.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.