≡ Багатофункціональна лопата з сокирою HuoHou (HU0183) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Багатофункціональна лопата з сокирою HuoHou (HU0183)

Код товару: 1022763
Наявність: Є в наявності

  • 2352 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Xiaomi HuoHou (HU0183) - це не просто чергова доладна лопата, а комплект з безлічі корисних інструментів, у тому числі і повноцінна сокира. Особливість цього гаджета – суперкомплектність та компактність.

Лопата та всі комплектуючі виготовлені з нержавіючої сталі особливої міцності. Не іржавіє, не тріскається, не кришиться. Продукт довговічний. Крім лопати та сокири Вас стають доступні: викрутка (плоска та хрестова), компас, ніж, свисток, лінійка, пила, штик, склобій та багато іншого. Xiaomi HuoHou HU0183 включає все, що може знадобитися в поході, виїзді в ліс або подорожах.

Полотно лопати

Полотно лопати виготовлене з мартенситної нержавіючої сталі 30Cr13 товщиною 2,85 мм. Твердість матеріалу має ступінь HRC 45, вона міцна та довговічна. Високовуглецева сталь не схильна до корозії та зносу. Класична V-подібна форма з посиленим гребенем легко прорізає ґрунт. Регульоване положення лопати щодо живця полегшує використання та дає більше можливостей. При послабленні різьблення, валик, що позиціонує, не дозволяє полотну лопати швидко складеться і завдати шкоди користувачеві. М'яка амортизація забезпечує безпечне перемикання функції головки лопати.

Компактне зберігання

Багатофункціональна лопата з сокирою Xiaomi HuoHou (HU0183) має розбірну конструкцію, що дуже зручно у подорожах. Усі деталі компактно упаковуються у спеціальну сумку. Для полотна лопати передбачено високоякісний нейлоновий чохол, для більшої безпеки.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.