≡ Розумний датчик диму Xiaomi Mi Honeywell Smoke Alarm (JTYJ-GD-03MI/BB) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумний датчик диму Xiaomi Mi Honeywell Smoke Alarm (JTYJ-GD-03MI/BB)

Код товару: 970233
Наявність:

  • 1200 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Датчик диму Xiaomi Mi Honeywell Smoke Alarm (JTYJ-GD-03MI/BBB) - Це сенсор виявлення диму. Неважливо де ви знаходитесь, з датчиком диму ваш будинок завжди буде в безпеці. Як тільки рівень задимлення починає перевищувати коректний поріг, детектор миттєво повідомить вас про це через додаток на телефоні або за допомогою сигналу тривоги. Для користування функціональними сповіщеннями потрібно синхронізувати датчик з телефоном або планшетом і встановити останнє оновлення багатофункціонального комутатора. Найбільш оптимальним місцем для розміщення детектора диму є стеля. Прилад має сертифікат CCCF, який видається спеціальним протипожежним обладнанням.

Дистанційна діагностика обладнання
З датчиком диму від Xiaomi ви зможете назавжди забути про необхідність перевірки пристрою. Все що знадобиться, це відкрити додаток на смартфоні і провести дистанційну діагностику. Для максимальної зручності ви можете налаштувати нагадування про потребу перевірки обладнання. За допомогою цієї функції пристрій раз на місяць надсилатиме повідомлення про потребу обстеження. Такий підхід забезпечить ефективну і безперебійну роботу всієї системи.

Високої надійності та низької енергії
Для виробництва датчика диму використовують надійні, вогнетривкі матеріали. Вмонтований розумний процесор відрізняється дуже низьким енергоощадженням. Це стало можливим завдяки прогресивним технологіям електронної обробки інформації. Батарея, в умовах нормального функціонування, може забезпечити понад п’ять років безперебійної роботи. Для визначення стану пристрою використовується функція самодисципліни, а інноваційний алгоритм перевірки стану компенсує високу продуктивність і надійність пристрою.

Проста установка і містиковий дизайн
Прилад дуже простий і не вимагає особливих зусиль при встановленні. Найкращим місцем для встановлення є стеля, так пристрій зможе найбільш ефективно зчитувати поява диму. Датчик диму зроблений в стандартному, мистичному дизайні. Корпус пофарбований у нейтральний білий колір. Основною перевагою такого виконання є неконфліктність, що дозволить встановити пристрій в будь - якому приміщенні. Xiaomi Mi Honeywell Smoke Alarm — це найкращий спосіб запобігти пожежі.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.