≡ Розумний датчик температури та вологості Xiaomiao (MHO-C303) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумний датчик температури та вологості Xiaomiao (MHO-C303)

Код товару: 970201
Наявність: Є в наявності

  • 932 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Годинник термогігрометра Miaomiao (MHO-C303)

Розумний годинник можна розташувати у будь - якому зручному місці. Прибір оснащений високотонним датчиком температури та вологості повітря. Користувач може встановити будильник, таймер, функцію Pommodoro і зв’ язати пристрій з іншими гаджетами розумного будинку. Дисплей E-ink показує всю необхідну інформацію, при цьому споживаючи мало енергії. Підтримується мобільний додаток і голосове управління.

Високої температури і вологості
Розумний годинник оснащений високоточним датчиком, який вловлює найменші зміни температури й вологості повітря.

Будильник
Користувач може встановити будильник. Для того, щоб відключити сигнал, потрібно просто натиснути на сенсорну панель. Вбудований чіп RTC забезпечує відображення правильного часу навіть після заміни акумулятора.

Таймер і функція Pomodooro
Розумний годинник підтримує встановлення таймера. Спеціальна функція Pomodoro контролює робочий час і відпочинок для ефективнішої роботи або навчання.

Дисплей E-ink
Пристрій має екран E-ink, який використовується в електронних книгах. Він зменшує споживання енергії і показує зображення високої чіткості.

Підтримка програми
За допомогою мобільного додатку можна відстежити динаміку показників вологості та температури повітря. 

Синхронізація з іншими смарт-гаджетами
Розумний годинник можна пов'язати з іншими пристроями розумного будинку за допомогою технології Bluetooth. Наприклад, коли годинник зафіксує потрібний рівень температури повітря, обігрівач з системи розумного будинку автоматично вимикається.

Багато варіантів компонування
Розумний годинник можна поставити на стіл зі спеціальною вставкою, а також прикріпити вертикально за допомогою магнітної конструкції і клею.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.