≡ Розумний датчик температури та вологості Xiaomi MiJia Monitoring 2 (LYWSD03MC) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумний датчик температури та вологості Xiaomi MiJia Monitoring 2 (LYWSD03MC)

Код товару: 984144
Наявність: Є в наявності

  • 280 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Температура і вологість в приміщенні тісно пов'язані з нашим здоров'ям.
Розумний датчик температури та вологості (термогиґометр) Xiaomi MiJia Monitoring 2 Довідайтеся про зміни і вчасно підключайте інші інтелектуальні пристрої для регулювання. Зроби ваше життя комфортнішим.

Інтелектуальний режим
За допомогою програми Mi Home через Bluetooth з'єднайте до термогігрометра інші розумні пристрої вашого дому, і вони самі подбають про ваш комфорт. Коли мікроклімат за даними MiJia Monitoring 2 в приміщенні стане менш комфортним, автоматично вмикається або вимикається інші розумні пристрої.

Дитячий режим
Мікроклімат у дитячій кімнаті дуже важливий для здоров'я малюка. 2. Коли температура або вологість підвищить зону комфорту дитини, програма MiJia автоматично повідомить вам про це і дасть рекомендації щодо реагування.

Енергетична вартість
Змірювач температури і вологості MiJia Monitoring 2 використовує екран з наднизким енергопостачанням, і одна литова батарейка пропрацює близько року.

Технологія
У термогігрометрі вбудовано високотехнічний цифровий датчик температури та вологості Swiss Sensirion, який може швидко і точно визначати зміни температури та вологості і показувати коливання температури на 0,1 ° C та зміни вологості на 1% відносної вологості, і нагадувати вам і вашій сім'ї про ці зміни.

Розташування
Датчик може бути розміщений за бажанням на будь-якій горизонтальній поверхні або його можна прикріпити до стіни за допомогою клейкою стрічки.

Програма
Відкрийте програму Mi Home, додайте міні-позицію MiJia Monitoring 2 і ви зможете перевірити криву зміни температури та вологості, а також виміри у режимі реального часу. Дані про зміни будуть зберігатися в сенсорі і хмарі одночасно. Насправді дані зберігаються 3 місяці, а в хмарному сховищі протягом шести місяців.

Графічне спілкування
Подивіться на маленькі смайли і відразу зрозумієте, чи клімат у вашому домі правильний. Використання інтуїтивно-розумних смайлів - гарного настрою і гніву - допоможе вам легко зрозуміти рівень комфорту, для кращого догляду за членами сім'ї.
Датчик температури і вологості MiJia Monitoring 2 незамінний маленький помічник, щоб зберегти вашу шкіру молодий, позбавити від алергії, а ваші квіти ніколи не засихнуть.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.