≡ Датчик температури і вологості Xiaomi Aqara (WSDCGQ11LM) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Датчик температури і вологості Xiaomi Aqara (WSDCGQ11LM)

Код товару: 984120
Наявність: Є в наявності

  • 556 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Aqara (WSDCGQ11LM) — це універсальний датчик, який може стежити за показниками температури, вологості та тиску. Якщо показники перевищують допустиму межу, датчик відправить повідомлення прямо на ваш смартфон. За допомогою програми MiHome ви зможете отримати всю інформацію про зміни даних. Прилад не потребує постійного зв’язку з мережею Інтернет і може працювати навіть в умовах повного роз’єднання.

З' єднання з системою розумного будинку
Щоб зробити роботу ще ефективнішою, ви можете синхронізувати роботу датчика Aqara з іншою технікою розумного будинку. Після синхронізації з влаштуванням і розумною розеткою, до якої підключений кондиціонер, система інтелектуальних пристроїв підтримуватиме оптимальні показники температури та вологості. Ви можете скористатися спеціальною програмою на смартфоні для налаштування коректних параметрів.

Ідеальний засіб контролю навколишнього середовища
Датчик вологості - це чудовий вибір для дитячої кімнати. За його допомогою ви зможете встановити постійний контроль за станом середовища в приміщенні. Таким чином можна створити ідеальні умови для життя дитини. Датчик не лише зволожує, але й рятується від заниженої вологості. Розмістивши пристрій у вологому приміщенні, ви зможете налаштувати роботу осушувача повітря.

Високої якості комплектів
Прибір оснащений просунутим надчутливим сенсором, від великого світового бренду Sensirion. Датчик може вимірювати температуру з високою точністю до 0.3 °C. Точність вимірювання вологості становить 3%, а тиск 120 P. Прибір пройшов тривалу процедуру тестування і повністю відповідає заявленим показникам. Окрім технічних новинок, було зосереджено увагу на якості збирання і виборі матеріалів. Корпус датчика має надійний покрив, стійкий до дії ультрафіолетового випромінювання. Це допоможе вам протягом багатьох років мати гарний вигляд.

Простий, містиковий дизайн
Корпус зроблений в суворому, мистичному дизайні і має форму квадрата з круглими кінцями. Для фарбування було вибрано нейтральний білий колір. На поверхні корпусу є лише найнеобхідніше, а саме кнопка живлення і один індикатор. Все це робить гаджет максимально простим і зручні у використанні, а скромний зовнішній вигляд дозволить вписати пристрій в будь-який інтер'єр.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.