≡ Датчик витіку газу Xiaomi Aqara Natural Gas Alarm Sensor (JT-BZ-01AQ/A) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Датчик витіку газу Xiaomi Aqara Natural Gas Alarm Sensor (JT-BZ-01AQ/A)

Код товару: 970375
Наявність: Є в наявності

  • 1344 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Датчик витік газу Xiaomi Aqara Natural Gas Alarm Sensor (JT-BZ-01AQ/A) дає змогу виявити перевищення концентрації метану в повітрі і вчасно вжити заходів. Коли об'єм газу перевищує дозволені межі, сенсор вмикає звукову та світлову сигналізацію, а також посилає сповіщення на телефон. Для використання функціональних сповіщень потрібно виконати з’ єднання до шлюзу.

Зв' язок з програмою
Через протокол бездротового зв'язку ZigBee, пристрій може бути підключений до системи розумного будинку. Як тільки датчик виявляє витік газу, він включає сигналізацію і посилає сповіщення на телефон. Пристрій може працювати з програмами MiHome і AppleHomeKit, які забезпечують 24-годинний моніторинг концентрація газів, збереження результатів попередніх вимірів, з'єднання пристроїв розумного будинку, підтримки сповіщень.

Дизайн
Прилад має простий, класичний дизайн, і тому може використовуватися в будь-якому приміщенні без ризику порушити дизайн інтер'єру. Він має круглу форму і пофарбований у приємний білий колір. Датчик має сертифікацію протипожежної охорони. Вмонтований каталітичний датчик забезпечує високу чутливість до концентрації газу. Прибір зроблений з вогнестійких матеріалів і стійкий до високих температур.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.