≡ Датчик витіку газу Xiaomi Mi Honeywell Gas Alarm (YTC4019RT) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Датчик витіку газу Xiaomi Mi Honeywell Gas Alarm (YTC4019RT)

Код товару: 970479
Наявність:

  • 1229 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Xiaomi Mi Honeywell Gas Alarm - Це високоякісний детектор витік газу з підвищеною чутливістю до метану. Коли об'єм газу перевищує дозволені межі, сенсор вмикає звукову та світлову сигналізацію, а також посилає сповіщення на телефон. Завдяки цьому ви зможете контролювати ситуацію і швидко вирішувати проблеми, хоч би в якому місці ви були. Якість пристрою підтверджується сертифікатом пожежної безпеки CCF. Щоб скористатися функціональними сповіщеннями, потрібно встановити з’ єднання з шлюзом або кондиціонером.

Самоперевірка і зручна установка
Прибирання зручної системи самодисципліни. Все що вам потрібно, це зайти в додаток на смартфоні і включити процедуру перевірки. Крім того, ви можете налаштувати нагадування і отримувати регулярні сповіщення про потребу діагностики. Нагадування приходитимуть у перший день кожного місяця. Вам більше не доведеться вести графік і запускати перевірки вручну.

Настелене і потоличне кріплення
Датчик підтримує настінний і потолочне встановлення. У випадку кріплення до стіни слід враховувати відстань до стелі, вона повинна бути меншою за 0.3 мм. Датчик може працювати як автономно, так і з шлюзом або домашнім кондиціонером. Співпраця дає багато переваг, як, наприклад, зв’язки, повідомлення на телефон і самодисципліна.

Співпраця з розумною технікою
Як тільки станеться витік газу, датчик відразу увімкне світлову і звукову сигналізацію. Разом з цим почнеться процедура усунення небезпеки з використанням синхронізованої розумної техніки: закриються всі настінні розетки і перемикачі, а витяжка почне процес відкидання газу. Розумний будинок дасть вам набагато більше часу на вирішення проблеми.

Надійний захист і стильний дизайн
Прилад має простий, класичний дизайн, і тому може використовуватися в будь-якому приміщенні без ризику порушити дизайн інтер'єру. Він має круглу форму і пофарбований у приємний білий колір. На головній панелі знаходиться лише одна кнопка. Корпус виготовлений з надійного вогнетривкого матеріалу і забезпечує надійний захист внутрішніх комплектів. З датчиком витік газу Xiaomi Mi Honeywell Gas Alarm ви будете в постійному безпеці і зможете дізнатися про будь-яку проблему в момент її появи.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.