≡ Бездротовий датчик відкриття дверей/окна Xiaomi Aqara Door Sensor (MCGQ11LM) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Бездротовий датчик відкриття дверей/окна Xiaomi Aqara Door Sensor (MCGQ11LM)

Код товару: 970480
Наявність:

  • 554 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Сумісний з Apple HomeKit і Amazon Alexa

Aqara Window Door Sensor - це датчик відкриття дверей і вікон. Коли ви встановите такий пристрій, то зможете убезпечити себе від зла і завжди залишатися в курсі подій. Якщо двері, на які встановлено датчик, відкриється або закривається, пристрій відразу ж вмикає світло і видасть типовий звуковий сигнал, а отже ви завжди дізнаєтеся, якщо небажаний гість захоче пробратися до вашого будинку. До того ж на телефон прийде повідомлення про відчинення дверей.

Спільна робота з пристроями розумного будинку
Датчик підтримує синхронізацію з іншою технікою розумного будинку. Для цього використовується шлюз Mijia Multifunctional Gateway. Це дозволить вам налаштувати роботу освітлення так, щоб при відкритті дверей було світло. Крім того, якщо ви поїхали далеко від дому, сенсор може включати камери і запускати сигналізацію. З розумним датчиком ваш будинок завжди буде в безпеці.

Вишукана клейка стрічка
Цей пристрій складається з двох частин і працює на основі принципу чутливості до зміни магнітного поля. Завдяки компактному розміру обидві частини легко прикріплюються навіть на маленькі двері й вікна. Для цього використовують спеціальну подвійну клейку стрічку, яка розташована на тильному боці корпусу. Все що вам залишається це вибрати місце і встановити датчик. Ланта підходить для кріплення до будь-якої поверхні.

Надійний і високоякісний корпус
Корпус датчика виготовлений з якісного пластику і легко витримає більшість механічних пошкоджень. На поверхні корпусу розміщено індикаторний світлодіод і кнопка для з’ єднання з шлюзом. Максимальна відстань видобування становить 22 мм. Датчик працює від звичайної батарейки CR1632, якій вистачить на тривалий термін експлуатації. У разі розряду її можна легко замінити на нову. Щоб зробити це, просто зніміть кришку і виріжте заміну.

Акуратний містимістичний дизайн
Не можна не відзначити дизайн пристрою. Детектор був зроблений в мінімістичному стилі і позбавлений будь-яких деталей. Усі кути акуратно зокруглені, а корпус вкритий матовою білою фарбою. Завдяки нейтральному стилю сенсор виглядає акуратно і не псується зовнішній вигляд дверей чи вікон. Aqara Window Door Sensor може стати чудовим помічником для створення безпечного будинку. З ним ви зможете забути про тривогу і з упевненістю залишати квартиру навіть на довгий час.

 

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.