≡ Аналізатор якості повітря Xiaomi Qingping Air Detector Lite (CGDN1) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Аналізатор якості повітря Xiaomi Qingping Air Detector Lite (CGDN1)

Код товару: 984115
Наявність:

  • 3705 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Концентрація С02 є важливим показником свіжості повітря в приміщенні
Завищені показники концентрації С02 (понад 2000 ppm), знижують розумову активність організму та викликають сонливість. Тверді частинки в повітрі, як-от РМ2.5 і РМ10, мають малий розмір, високу активність і легко приєднуються до токсичних або шкідливих речовин.
У разі вдихання людьми вони можуть впливати на дихальну систему та навіть потрапляти в систему кровообігу, що може негативно вплинути на здоров'я дітей і літніх людей.

Детектор повітря п'ять в одному
Qingping Air Detector Lite має комплексні функції та забезпечує п'ять вимірювань даних, включно з РМ2.5, РМ10, С02, температуру та вологість.
За допомогою визначення концентрації CO2 можна побачити, що колір індикатора змінюється з зеленого в нормальному діапазоні (0~1000 ppm) на червоний за вищої концентрації (2000~3000 ppm) або навіть на фіолетовій за занадто високої концентрації двоокису вуглецю (більш ніж 3000 ppm).

Просте й інтуїтивно зрозуміле керування дотиком/ковзанням
Qingping Air Detector використовує OLED-екран без підсвічування, який має великий кут огляду та нижче енергоспоживання.
Ємнісна сенсорна панель у верхній частині детектора підтримує керування ковзанням і натисканням для перемикання показань.

Підтримка двох платформ розумного дому
Підтримка застосунків «MiHome» і «Apple Home Kit» дасть змогу налагодити зв'язок із різними пристроями розумного будинку через Bluetooth 5.0.
Це дасть змогу підтримувати оптимальну температуру, вологість і циркуляцію свіжого повітря в приміщенні, особливо, якщо концентрація двоокису вуглецю перевищує допустиме значення.

USB-C порт заряджання та літієва батарея
Аналізатор якості повітря Qingping Air Detector Lite обладнаний USB-C портом для заряджання акумулятора ємністю 2000 мА·год. Вбудована літієва батарея здатна забезпечити роботу аналізатора впродовж 7 годин.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.