Заварювальний термос Xiaomi Pinztea Mug (PZ7A010001 300ml White

Заварювальний термос Xiaomi Pinztea Mug (PZ7A010001 300ml White

Код товару: 984139
Наявність:

  • 772 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Розділення листя від води робить заварювання ще простіше
Коли чай заварюється з листя, виникає безліч запитань і проблем. Наприклад, що робити, коли листя потрапляє з водою до рота? Щоб приборкати невгамовані листочки і полегшити процес заварювання, було створено термокружку Pinztea з окремими секціями для води і листя. З ним заварити і випити чаю буде не важче, ніж випити води!

Окремий відсік для контролю фортеці
На місці кришки можна встановити спеціальну заваркову баночку для листя. Вона пропустить всередину воду, але не випустить листя, так що ви можете досягти ідеальної для себе фортеці заварювання чаю.

Приваблива нестара форма
Для створення своїх продуктів Pinztea запрошує незалежних дизайнерів, які можуть втілити їх у прості, але витончені форми сучасної молоді. Усі люди будь - якого віку цінуватимуть унікальний і свіжий стиль.

Ергономічна форма зручно лежить у руці
Ці термокружки приємні на дотик, а її форма спеціально зроблена з вигином всередину для зручного утримання. Крім того, форма вигину розроблялася з особливою ретельністю з врахуванням кута і сили утримання для надійної посадки.

Міцні й герметичні кріплення
Заваркова термокрутка Pinztea дуже легко використовувати - достатньо засипати чайне листя в спеціальну баночку і залити гарячу воду в саму термокрутку, після чого зібрати все докупи і перевернути догори ногами, щоб почати заварювання.

Пропускає, але не випускає воду
Для простого контролю фортеці заварювання всі елементи щільно і герметично з’єднані між собою, щоб уникнути небажаних протічок.

Автофільтрувати чай
Між відсіком для води і відсіком для чаю встановлено спеціальне фільтрування, яке пропускає воду після закінчення заварювання. Щоб повернути воду всередину термокрутки, достатньо нахилити її на 45 градусів.

Захищає чашку від ударів, а руки - від опіків
Кружка зроблена з двох елементів - зовнішньої камери з АБС-пластика і скляної внутрішньої камери. Він не тільки зовні красивий, але й обдумано, бо може витримати як високу температуру, так і сильні удари.

Безпечні матеріали гарантують якість
Кожен матеріал для термокружки Pinztea - пластик, силікон, скло і нержавіюча сталь - проходить строгий відбір, щоб гарантувати відсутність шкідливих речовин і тривалий термін служби.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.