Заварювальний термос Xiaomi Fun Home Insulation Tea Cup 520ml White

Заварювальний термос Xiaomi Fun Home Insulation Tea Cup 520ml White

Код товару: 984140
Наявність: Є в наявності

  • 672 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Міцний чай без гіркоти
Чай у термосі стає занадто міцним і гірким? Ми розв'язали цю проблему. У кришці термоса розміщений окремий відсік для чайного листя, який не дає їм плавати по всьому об'єму води та потрапити в кухоль. Переконайтеся, що вода повністю витікала з відсіку перед тим, як відкрити термос.

Автоматичне утримування води
Відсік для заварювання відділений від колби з фільтром. Через підвищений тиск повітря в герметичному просторі фільтр перешкоджає виливанню води з відсіку.

Підтримка тепла
Зовнішній шар корпусу термоса виготовлений із 304 неіржавкої сталі, а внутрішній — зі сталі 316. Два шари сталі здатні утримувати тепло всередині термоса впродовж довгого часу.

*Скільку термос утримує тепло на основі вакууму, може бути важко відкрутити кришку. У такому разі треба зняти верхню накладку та випустити повітря, після чого спробувати відкрутити кришку ще раз.

Температурні випробування
Під час перебування термоса з гарячою водою 95 °C за кімнатної температури приблизно 23 °C упродовж шести годин вода не охолодиться сильніше, ніж до 45 °C.

Якісні безпечні матеріали
Внутрішня поверхня термоса виготовлена з аустенітної неіржавкої сталі 316, яка відрізняється від сталі 304 найкращою корозійною стійкістю, міцністю й пластичністю за високих температур. Відсік для чаю виготовлений з американського пластику Tritan без вмісту бісфенолу-А. Tritan — це прозорий сополіефір, що має високу міцність і термостійкість.

Зручно лежить у руці
Порошкове фарбування корпусу та матова текстура зробили його не тільки гарним, але й практичним, адже він не вислизає з рук.

Протиковзне дно
На дні термоса розміщена м'яка пружна прокладка з гуми, яка захищає його від вібрацій і ударів. Об'ємна вогнуто-висукла конструкція зменшує шум від зіткнення дна з поверхнею.

Модний лаконічний дизайн
М'який молочно-білий колір зі світло-жовтим відливом — чудовий вибір для стильних молодих людей, які знають, чого хочуть.

Портативна чайна
У сутінку та на світанку, в офісі та вдома — досить лише захотіти відпочити, дістати термос і влаштувати розслаблювальне чаювання.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.