Термос Xiaomi Kiss Kiss Fish Vacuum Cup S-U47WS (475 мл, White)

Термос Xiaomi Kiss Kiss Fish Vacuum Cup S-U47WS (475 мл, White)

Код товару: 970273
Наявність: Є в наявності

  • 815 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Термос Xiaomi Kiss Kiss Fish Vacuum Cup S-U47WS ідеально підійде не тільки прихильникам активного відпочинку та спорту, але й для тих, хто віддає перевагу брати улюблені напої із собою на роботу або на прогулянку. Термос чудово зберігає температуру рідини впродовж усього дня. На відміну від аналогічних моделей, цей термос має зручну форму корпусу, злегка розширену донизу. Завдяки цьому можна спокійно пити улюблені напої, не побоюючись пролити вміст термоса на себе.

Покращена ізоляція
Термос від Xiaomi має поліпшену ізоляцію. Якщо ви наллєте в ємність воду температурою 95 градусів, то через добу рідина досягне лише 45 градусів. Прохолодні напої пристрій також чудово зберігає. Наприклад, холодна вода температурою 4 градуси стане теплішою до 10 градусів після закінчення 24 годин.

Безпечні матеріали
Термос від Xiaomi виготовлений із неіржавкої сталі, у складі якої не містяться токсичні компоненти. Завдяки цьому використання цієї ємності безпечне для організму людини. Внутрішній циліндр термоса обробляється окремо, це необхідно для запобігання утворенню нальоту або корозії.

Для будь-якого віку
Термос Xiaomi Kiss Kiss Fish Vacuum Cup S-U47WS чудово підійде будь-якій людині незалежно від її віку. Ви можете насолоджуватися улюбленими напоями та не переживати про витік або протікання рідини завдяки чудовій герметизації.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.