Термос Xiaomi Kiss Kiss Fish Vacuum Cup S-U47WS (475 мл, Red/Pink)

Термос Xiaomi Kiss Kiss Fish Vacuum Cup S-U47WS (475 мл, Red/Pink)

Код товару: 970516
Наявність: Є в наявності

  • 815 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Термос Xiaomi Kiss Kiss Fish Vacuum Cup S-U47WS Було б добре не лише для любителів активного відпочинку та спорту, але й для тих, хто воліє брати з собою гостини на роботу чи на прогулянку. Термос чудово зберігає температуру рідини протягом усього дня. На відміну від аналогічних моделей, цей термос має зручну форму корпусу, злегка розширену до низ. Завдяки цьому ви можете спокійно пити свої улюблені напої, не боячись пролити на себе залишок термосу.

Покращена ізоляція
Термінос від Xiaomi має удосконалену ізоляцію. Якщо ви налили вемкість воду температурою 95 градусів, то через добу рідина досягне лише 45 градусів. Прохолодні напої також добре зберігають. Наприклад, температура температури 4 ° C нагрівається до 10 градусів за Цельсієм після 24 годин.

Безпечні матеріали
Термос, виготовлений з нержавіючої сталі, не містить токсичних компонентів. Таким чином, доступ до цієї посудини є безпечним для людського організму. Внутрішній циліндр термосу обробляється окремо, це необхідно для запобігання утворенню нальоту або коррозій.

Для будь - якого віку
Термін Xiaomi Kiss Kiss Fish Vacuum Cup S-U47WS чудово підходить будь-ій людині в незалежності від його віку. Ви можете насолоджуватися улюбленими напоями і не хвилюватися про витік чи протікання рідини завдяки відмінному герметизації.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.