≡ Винний набір Xiaomi Circle Joy Wine Set Silver купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Винний набір Xiaomi Circle Joy Wine Set Silver

Код товару: 992295
Наявність: Є в наявності

  • 1507 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Відкрити улюблену пляшку вина ніколи не було так просто, адже надміцний двигун еклектроштопора всього за 6 секунд впоратися з пробкою будь-якої міцності, відкриваючи пляшку з вином. Продумана конструкція електропристрою дає вам можливість відкривати ваше вино не взбовтуючи при цьому пляшку, без застосування сили та не пошкоджуючи її.

Щоб відкоркувати пляшку з під вина вам потрібно натиснути всього на одну кнопку. Поставите пляшку на рівну поверхню , натисніть кнопку відкриття і щільно притисніть штопор до пляшки. Тепер ви зможете відкривати вино без руйнування пробок та потрапляння шматочків деревини у вино, більше того це займе у вас всього 6 секунд.  Розумний та практичний набір для вина Xiaomi Circle Joy Electric Wine Set ідеально підійде для людей чия професія пов'язана з спиртними напоями (бармен, сомельє) чи просто для поціновувачів усього якісного.

Електричний штопор це не єдиний високоякісний атрибут даного набору, також у набір входить ніж для розтину пробок, який застосовується щоб легко зняти упаковку,плівку з пляшки. Для того щоб зняти плівку з пляшки вам потрібно встановити ніж зверху на горлечко та зробити кілька кругових рухів.

Ще одним невід'ємним елементом набору Xiaomi Circle Joy Electric Wine Set є аератор для вина - це надзвичайно міцна, акрилова колба, через яку в келих наливається вино. Вино проходячи через колбу живить маленькими бульбашками повітря, що в свою чергу розкриває його смак та аромат.

Завдяки аератору смак вина стає більш м'яким та вираженим, що в свою чергу гарантує вам витончену насолоду. Також за його допомогою можна уникнути витоку крапель на стіл чи одяг.

Останнім елементом набору Xiaomi Circle Joy Electric Wine Set є стопор для вина Circle Joy Mini Stopper. За допомогою стопора ви зможете просунуту пробку у пляшку з вином, та надійно закупорити її, запобігаючи при цьому його випаровуванню та окисленню. Крім цього даний пристрій дасть вам можливість закоркувати відкриту пляшку виставити дату, коли пляшка була закритою для того, щоб вжити його до закінчення терміну придатності. Тому якщо ви хочете відкрити пляшку заради одного келиха, не відмовляйте собі у цьому задоволені, адже за допомогою даного набору ви зможете легко відкоркувати та закрити пляшку до наступного разу. Основною особливістю є можливість закоркувати вино видаливши з нього повітря та зберегти його оригінальний смак.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.