Підставка для нагрівання чашок Xiaomi Sanjie Base Heating Coaster B1

Підставка для нагрівання чашок Xiaomi Sanjie Base Heating Coaster B1

Код товару: 970258
Наявність: Є в наявності

  • 1604 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Протягніть руку за гарячим напоєм

Чашечка міцної кави або солодкого імбирного чаю після обіду — чудовий час, який буде тільки краще, якщо доповнити його електричною плитою для чашки, яка підтримає ідеальну температуру напоїв. Глоток теплого чаю під час навчання, роботи або перегляду серіалу — це задоволення, в якому ніхто не захоче собі відмовити.

Зручні габарити

Пліта має витончений вишуканий корпус за розмірами не більше долоні. Він не займе багато місця на столі. Приготувати теплий напій набагато зручніше, ніж раніше.

Качовий нагрівальний елемент

За допомогою нагріваючого нагрівача з полііміда з алюмінієвими нагрівальними пластинами є джерелом тепла плити. Пленевий нагрівач має широку робочу поверхню і ефективно підтримує тепло.

Згрівається серце й шлунок

Навіть під кондиціонером гарячка улюбленого чаю, кави, молока та іншого напою залишиться на зручному рівні 55 ° C*. Вона не лише розкриває смакові якості напою, але й сприяє здоров’ю шлунка.

Безпечна напруга 12В

З самого початку розробки проекту ми зробили безпеку використання пріоритетним завданням. Якщо звичайні плити для чашок, представлені на ринку, потребують 220В, то плита Sanjie B1 Small працює від 12В, вона не тільки практична, але й безпечна.

Автоматичне вимикання живлення

Максимальний час роботи плити — 8 годин, після чого її буде автоматично вимкнено. Навіть якщо ви забудете вимкнути живлення після закінчення робочої зміни, плита автоматично попередить виникнення нещасних випадків

Економія електроенергії

Мала потужність 20Вт приблизно відповідає енергопостачанню однієї енергозберігаючої лампочки. Протягом 50 годин безперервної роботи плита потребує лише 1 кВт.

* Чашка не входить до комплекту

Основні характеристики

  • Сила: 20W
  • Розміри: 115 г 115 х 20 мм
  • Матеріал: Пластик
  • Джерело живлення: від мережі
  • Параметри входу: 220V ~ 50 Hz
  • Довжина кабеля: 1.5 м

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.