≡ Винний набір Circle Joy Electric Red Wine Opener Set 4 in 1 купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Винний набір Circle Joy Electric Red Wine Opener Set 4 in 1

Код товару: 984142
Наявність: Є в наявності

  • 1562 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Набір для вина Circle Joy Electric Wine Opener (Штопор, Нож, пробка, Гейзер)

Аератор для вина. Дайте вину розкритися.

Аратор для вина - це міцна акрилова колба, через яку в келих наливається вино. Напій проходить через нього без затримки. Аратор живить вино маленькими бульбашками повітря, що повністю розкриває його смак і аромат. Букет стає м’яким, але водночас яскраво вираженим. Кисень витісняє пари спиртів і таніни, роблячи вино м’яким і приємним на смак. За його допомогою можна уникнути проливу крапельок на стіл і одяг.

Стопор для вина. Зупинити, миттєве.

Стопор вина Circle Joy Mini Stopper є просуванням пробки для пляшок з вином, яка дозволяє надійно закупорити вже відкриту пляшку, запобігаючи випаровування та окислення вина, а також випадкове розливання вмісту пляшки. Крім того, стопор дозволяє виставити дату, коли пляшечка була відкуплена, щоб вживати її до закінчення строку придатності.

Ніж для розтину пробок. Використовуйте ніж, щоб легко зняти упаковку.

Для того, щоб зняти пластикову захисну упаковку, якою обгорнуто горлечко пляшки, використовуйте спеціальний ніж. Для цього достатньо просто встановити ніж зверху на горло, зробити кілька кругових рухів і зняти верх пакування.

Автоматичний штопор. Одна кнопка для керування.

Промисловий дизайн дозволяє автоматичному штопору працювати майже без участі людини. Просто вирівняйте пляшку вертикально, натисніть кнопку відкриття і щільно притисніть її до пляшки. Тепер ви зможете відкривати вино без руйнування корок і шматочки деревини У вині.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.