≡ Багатофункціональна овочерізка HuoHou (HU0137) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Багатофункціональна овочерізка HuoHou (HU0137)

Код товару: 1027303
Наявність: Є в наявності

  • 748 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Попрощайтеся з нарізкою овочів ножем
HuoHou HU0137 поставляється з трьома насадками для шаткування та нарізки. Тому з будь-якими інгредієнтами легко поводитися, що економить час та сили.

Насадка для нарізки 2 мм
2-міліметрові скибочки для приготування картоплі фрі в домашніх умовах – це дуже зручно та смачно!

Насадка для нарізки 2.5 мм
Якщо ви хочете отримати скибочки овочів товщиною 2.5 мм, то ви можете скористатися відповідною насадкою для нарізки. Вона ідеально підходить для приготування салатів.

Насадка для нарізки 4 мм
Якщо ви любитель овочевих рагу, то вам варто скористатися 4-міліметровою насадкою. Дошка терки оснащена запобіжною напрямною для полегшення зворотно-поступального ковзання для захисту рук. Закрита конструкція направляючих у верхній частині виробу запобігає падінню захисту для рук та травм.

Тримайте інгредієнти в чистоті та порядку
Нарізані інгредієнти автоматично впадуть у нижню приймальну коробку та не потрапляють на стіл, що гарантує чистоту та гігієну інгредієнтів.

Конструкція зі зливом
У верхній частині приймального ящика є зливний отвір. Після нарізки ви можете безпосередньо отримувати воду для промивання інгредієнтів.

Практичний пластик
Корпус терки зі змінними насадками виготовлений з АБС-пластику, який має корозійну стійкість, термостійкість і стійкість до деформацій. Виріб простий у використанні, кожен модуль можна розібрати та почистити, що зручно та гігієнічно.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.