≡ Електроштопор Circle Joy Electric Wine Opener (CJ-EKPQ05) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Електроштопор Circle Joy Electric Wine Opener (CJ-EKPQ05)

Код товару: 1022752
Наявність: Є в наявності

  • 588 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Електроштопор Xiaomi Circle Joy Electric Wine Opener (CJ-EKPQ05) здатний створити особливу атмосферу і зробити вечір приємнішим. Універсальним ножем, що йде в комплекті, можна швидко розкрити пластикову упаковку, а електричним штопором витягти навіть саму тверду пробку.

Переливається атласним блиском

Круглий матовий корпус електричного штопора CircleJoy доповнюється блискучою атласним блиском S-подібною вставкою, яка подібно до шовкової стрічки оперізує його, додаючи яскравий акцент для створення сміливого образу.

Висока продуктивність

Понад 10 років було присвячено технічному вдосконаленню електричних штопорів. У міру виробництва мільйонів пробних екземпляр, інженерам вдалося значно збільшити конструктивну точність внутрішньої структури і звести показник похибки штопора до 10 мкм.

Швидке відкриття пляшки

Штопор від Circle Joy працює за особливою технологією «Відкриття зі структурним поліпшенням». Цей метод значно підвищує точність центрування гвинтового гачка по відношенню до винної пробки і сприяє більш плавному викручуванню. Таким чином, відкриття пляшки вина займає лише кілька секунд.

Універсальний ніж

У комплект входить універсальний круглий ніж. Пристрій відмінно справляється з металом, і при цьому спеціально підібрана гострота леза виключає випадкове травмування рук. Також ніж має друге призначення, а саме - він виступає у вигляді нижньої кришки штопора. Таке рішення дозволяє захистити штопор від пилу та запобігти втраті самого ножа.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.