≡ Відерко для охолодження Circle Joy Ice Bucket (CJ-BT01) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Відерко для охолодження Circle Joy Ice Bucket (CJ-BT01)

Код товару: 970400
Наявність:

  • 624 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Зберегти оптимальну температуру
Для збереження свіжості й охолодження напоїв слід зберігати при низькій температурі, щоб бульбашки вуглекислого газу, які містяться в ньому, могли виявитися в повній мірі. Відерко Circle Joy допомагає надовго зберегти низьку температуру і уповільнити втрату бульбашок вуглекислого газу. (Чим вище температура, тим швидше втрачаються бульбашки).

Термоізоляція не потребує додавання льоду
У ведерко Circle Joy не потрібно постійно підкладати лід, його конструкція надійно ізолює температуру всередині від температури зовні. Перед використанням пляшку з холодною напоєм, а ведерко допомагає зберігати прохолоду і захищати вологу від заливних крапель.

Багато застосувань
Прохолода ніколи не буде непотрібною для різних напоїв - червоне вино, біле вино, шампанське або навіть пиво - ведерко Circle Joy чудово підходить для будь-якого випадку.

Компактний корпус зручно лежить у руці
Відерко Circle Joy трохи менше звичайних ведерок для льоду, діаметр його основи - 11,5 см, висота - приблизно 19,5 см, тобто близько 2/3 від розміру звичайного ведерка для льоду.

Два шари нержавіючої сталі AISI 304
Відерко Circle Joy виготовляється з двох шарів безпечної нержавіючої сталі AISI 304, що вирізняється високою міцністю і допомагає надовго зберегти температуру.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.