≡ Термос з дисплеїв Gelius Smart Bottle GP-SB001 Blue купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Термос з дисплеїв Gelius Smart Bottle GP-SB001 Blue

Код товару: 988542
Наявність:

  • 809 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Розумна термоголовка Gelius Smart Bottle GP-SB001 допоможе підтримувати водний баланс вашого організму завжди і всюди. Контроль прийому та гарячки улюбленого напою у пляшці допоможуть нам насолоджуватися життям і залишатися в доброму настрої.

Смарт пляшечки Gelius Good Mood виготовлена з екологічно чистих матеріалів. Зовнішня частина пляшки нержавіююча сталь, внутрішня колба - алюмінієва сплав. Між колбою і стінками пляшки - вакуумний ізоляційний шар, який забезпечує збереження температури напою. Дах термобутилки зроблено з ABS пластику, герметично закрутлюється і не протікає.

Термобутика зі смарт функціями

На кришці термоголовки розміщено сенсорний дисплей, за допомогою якого можна визначити температуру води. Також дисплей показує інформацію про заряд акумулятора. LED підсвічування навколо дисплею змінює колір залежно від температури напою:

- Зелена 36 C і менше;

- Синя 37 C - 60 C;

- Червона 61 C і більше.

Пляшка заряджається магнітним зарядом. Час заряду - близько 1,5 години. Ємність батареї - 230 мАч, час роботи акумулятора 720 годин.

Об'єм термоголовки 400 мл. Вона тримає температуру від 12 до 24 годин. У таку пляшку можна наливати як гарячі, так і холодні напої. Її зручно носити з собою, габарити - 238 * 73,4 мм.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.