≡ Портативна Bluetooth колонка Sounarc P4 IPX6 | BT5.3, AUX, 20W, EQ, TWS, 18h Max | купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Портативна Bluetooth колонка Sounarc P4 IPX6 | BT5.3, AUX, 20W, EQ, TWS, 18h Max |

Код товару: 1089374
Наявність: Є в наявності

  • 1369 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Sounarc P4 IPX6 – це компактна, але потужна бездротова акустика із насиченим звучанням. Ця модель є ідеальним рішенням для тих, хто хоче насолоджуватися улюбленою музикою в будь-якому місці і в будь-який час. Додатково є порти AUX та U-Disk. Колонка також оснащена слотом для карти пам'яті, що дозволяє відтворювати аудіо безпосередньо з неї. Підтримка технології TWS дозволяє об'єднати дві P4 для отримання більш об'ємного стереозвуку. видають пробивний гучний звук. Акустика звучить плавно, доставляючи Вам збалансований звук з чистими високими, теплими середніми і глибокими низькими частотами. Час повної зарядки становить лише 4 години. Крім цього, є захист від вологи IPX6. Завдяки цьому P4 можна сміливо використовувати в басейні, душі або на природі. Керувати P4 дуже просто. Підсвічування колонки настроюється (5 режимів).
Стильний дизайн
P4 має сучасний дизайн з гладким софт-тач покриттям. Атмосферне підсвічування дозволяє користуватися пристроєм у темну пору доби. Легка вага та наявність шнурка дозволяють носити колонку без жодних зусиль.
Sounarc P4 IPX6 – відмінна модель для щоденного користування. 100 Гц – 20000 Гц;
ємність акумулятора: 3000 мАч;
час відтворення музики: 8 годин;
час зарядки: 4 години;8<. ;
вага: 0.7 кг.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.