≡ Портативна Bluetooth колонка BKK Waterproof BT Speaker K216 IPX7 | BT5.3, TF, 5W | купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Портативна Bluetooth колонка BKK Waterproof BT Speaker K216 IPX7 | BT5.3, TF, 5W |

Код товару: 1089384
Наявність: Є в наявності

  • 804 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

BKK Waterproof BT Speaker K216 IPX7 – це надкомпактна портативна акустика, розроблена для забезпечення якісного звучання за будь-яких умов. Ця модель ідеально підходить для походів, велопрогулянок, вуличних заходів.
Підключення пристроїв здійснюється через Bluetooth 5.3. Ця версія забезпечує найбільш стабільне та швидке сполучення з меншим енергоспоживанням. Додатково є порт для карти пам'яті TF.
Динамік потужністю 5 Вт видає чистий та збалансований звук. Незважаючи на невеликі розміри, стовпчик відтворює будь-яку музику голосно. Батарея ємністю 1800 мАч надає тривалий час роботи аудіосистеми.
Стандарт вологозахисту IPX7 гарантує повну водонепроникність акустики. Вона може занурюватися у воду на глибину до 1 метра, що робить її ідеальним вибором для використання біля басейну, на пляжі або в душі. K216 має стильний прогумований дизайн з приємним підсвічуванням (5 режимів). Для зручного перенесення вона оснащена міцним шнурком. На корпусі колонки присутні клавіші керування, за допомогою яких можна регулювати гучність, перемикати треки, налаштовувати підсвічування, вмикати/вимикати гаджет. br/>діапазон відтворюваних частот: 100 Гц – 20 кГц;
версія Bluetooth: 5.3;
робочий діапазон: в межах 10 метрів;
підтримка профілів: A2DP, AVRCP, HFP;
ємність акуму ;
вага: 0,65 г;
в комплект також входить зарядний кабель та інструкція.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.