≡ Портативна колонка Bluetooth Onikuma L20 RGB IPX7 |BT5.3, 6h| купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Портативна колонка Bluetooth Onikuma L20 RGB IPX7 |BT5.3, 6h|

Код товару: 1089379
Наявність: Є в наявності

  • 1169 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Onikuma L20 є компактною бездротовою акустикою, з якою Ви зможете насолоджуватися музикою в будь-якому місці. Поєднання з пристроями здійснюється за Bluetooth останньої версії 5.3, яка надає максимально швидке та стабільне підключення.
При невеликих розмірах колонка має досить потужне звучання. Два динаміки по 5 Вт видають гучний збалансований звук, який залишить байдужим жодного меломана. За чистоту відтворюваного аудіо відповідає вдосконалений Hi-Fi чіп.
Вбудований акумулятор на 1500 мАч забезпечує до 6 годин роботи акустики, а повна зарядка займає лише близько 2 годин. У режимі очікування заряд тримається близько 60 днів. Наявність вологозахисту IPX7 дозволяє користуватися акустикою в душі, басейні або на природі. Інтуїтивні кнопки на панелі управління дозволяють легко регулювати гучність, перемикатися між треками і ставити їх на паузу. Вбудований мікрофон з шумоізоляцією виводить звук чітко, дає можливість приймати дзвінки та користуватися функцією голосового асистента. Легка та зручна для перенесення, ця колонка ідеально підходить для подорожей, пікніків та будинку. Стильний дизайн аудіосистеми чудово доповнить будь-який стиль. Вона також оснащена барвистим RGB підсвічуванням, яке спрощує використання девайса в темряві.
версія Bluetooth: 5.3;
робочий діапазон: в межах 10 метрів;
підтримка профілів: A2DP, AVRCP, HFP;
рівень вологозахисту: IPX7;_x00D >вхід: 5В/1А;
ємність акумулятора: 1500 мАч;
час відтворення музики: до 6 годин;
час зарядки: близько 2 годин;< 730 р.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.