≡ Портативна Bluetooth колонка BKK Waterproof Boombox BT Speaker B60 IPX5 | купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Портативна Bluetooth колонка BKK Waterproof Boombox BT Speaker B60 IPX5 |

Код товару: 1089381
Наявність: Є в наявності

  • 2111 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

BKK Waterproof Boombox BT Speaker B60 є стильною акустикою з яскравим звучанням. Дана модель відмінно підійде для дому та вулиці. Колонка не тільки забезпечує якісне відтворення музики, але й застосовна для караоке.
Підключення
Спряження з девайсами здійснюється за допомогою Bluetooth останньої версії 5.3. Додатково є порти USB та AUX, які дозволяють підключати пристрої, які не підтримують бездротове з'єднання. Присутня слот для TF карт і мікрофонний вхід. Режим TWS дозволяє об'єднувати дві B60 для отримання більш потужного стереозвуку. Технологія 360° Surround Stereo надає об'ємне звучання, яке легко наповнить будь-яке приміщення. Батарея ємністю 4500 мАг забезпечує до 10 годин безперервної роботи. Аудіосистема також може використовуватися як FM-приймач.
Керування
Кнопки на верхній панелі дозволяють повністю керувати B60. З їхньою допомогою можна вибирати режими роботи, регулювати гучність, перемикати треки і т.д. Більше того, у комплектацію входить компактний пульт дистанційного керування. Режим Bass Boost робить низькі частоти більш глибокими і деталізованими. Чорний корпус із софт-тач покриттям виготовлений із міцних зносостійких матеріалів. Наявність ступеня захисту від вологи IPX5 дає можливість сміливо використовувати гаджет при дощовій погоді.
потужність динаміка: 10 Вт*2;
діапазон відтворюваних частот: 20 Гц – 20 кГц;
версія Bluetooth: 5.3;
робочий діапазон: в межах 10 метрів;
підтримка профілів: A2DP, AVRCP, HFP;
ємність акумулятора ;
час відтворення музики: до 10 годин;
розміри: 41Х17.5X23.6 мм;
вага: 3 кг;
в комплект також входить інструкція, кабель, кабель AUX.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.