Викрутка MiJia Precision Screwdriver + 24 насадки (MJJXLSD002QW/(BHR4680GL)

Викрутка MiJia Precision Screwdriver + 24 насадки (MJJXLSD002QW/(BHR4680GL)

Лідер продажу
Код товару: 1027377
Наявність: Є в наявності
Артикул: MJJXLSD002QW

  • 809 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Найкращі німецькі технології
Викрутка MiJia з 24 насадками від Xiaomi – це оптимальне рішення та корисний комплект інструментів для реалізації різноманітних ремонтних робіт. Даний набір з викрутки та 24-х біт відмінно підійде для домашнього та професійного використання, за рахунок високої якості використовуваних матеріалів, які виготовляються на заводі Wiha в Німеччині. Найкращі сучасні німецькі технології втілилися в даному інструменті, що гарантує його якість та тривалу роботу.

24 насадки у комплекті
MiJia Screwdriver Set включає і 24 високоточні магнітні насадки, які виконані з інструментальної сталі і забезпечать досить тривалий термін служби бітів.

Гвинтоверт, анодований пенал та 24 насадки – приголомшливий комплект. Зручний пенал для зберігання. Викрутка та біти поставляються в спеціальному анодованому та антикорозійному пеналі, який до того ж має прекрасний дизайн і за рахунок округлених країв досить комфортно розміщується в руці користувача.

Зручна рукоятка з ковпачком
Спеціальна рукоятка викрутки виконана з анодованого алюмінію, абсолютно не ковзає в руках і оснащена спеціальним ковпачком для зручного обертання викрутки з упором у долоню. Завдяки такому механізму можна не перехоплювати ручку і рука менше втомлюється.

Ідеальний вибір для багатьох пристроїв
MiJia – чудовий вибір як для побутового застосування, так і професійної ремонтної діяльності. За допомогою даного інструменту Ви зможете легко полагодити ноутбук, планшет, смартфон, годинник та багато інших електронних пристроїв і девайсів повсякденного використання.

Вибір професіоналів
MiJia – це чудове рішення та відмінний вибір, як для фахівців, які займаються ремонтом різних цифрових/електронних девайсів, так і для користувачів, які хочуть самостійно відремонтувати повсякденні пристрої.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.