≡ Мультитул для велосипеда NexTool (KT5557) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Мультитул для велосипеда NexTool (KT5557)

Код товару: 970531
Наявність: Є в наявності
Артикул: KT5557

  • 426 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Мультитул для велосипеда Nextool Multifunctional Bicycle (KT5557)
Набір інструментів для ремонту та обслуговування велосипеда Nextool Multifunctional Bicycle Tool складається з 12 інструментів, які можуть стати в пригоді під час велосипедної прогулянки або кросу. Розмір мультитула в закритому стані менший за розмір 3,5-дюймовий смартфон. Ергономічна конструкція зручно розміщується в долоні. Повне захоплення створює комфортне відчуття під час використання.

Nextool Multifunctional Bicycle Tool — мультитул призначений для повсякденного використання. Корпус із міцної неіржавкої сталі 2CR13 є одночасно і тримачем для біт.

Біти в комплекті: хрестова PH2, шліцьова та чотири розміри HEX-шестигранних біт (3-4-5-6).
Матеріал біт — сталь S2, загартовані. Всі біти промарковані. Мультиключ має 3 розміри — під східні гайки велосипеда (М8, М10, М15).
У мультитулі три додаткові інструменти: монтажка для покришки, інструмент для підтягування гальм, напилок із двома типами насічок.

Зберігання змінних біт
Вбудована основа для зберігання змінних біт, компактно та надійно розміщується всередині, заощаджуючи місце та надійно утримуючи біти.

Інтерфейс для біт
На корпусі мультитула розташовується 2 монтажні інтерфейси для магнітних. Легкий процес встановлення та заміни біт не забирає часу. Біти надійно триматися й не випадають під час роботи.

Чехол
У комплекті Nextool Multifunctional Bicycle Tool йде чохол з оксамиту. Гарний і вишуканий, легко носити із собою.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.