Викрутка з насадками Xiaomi Wiha 26-In-1 ScrewDriver Kit Black

Викрутка з насадками Xiaomi Wiha 26-In-1 ScrewDriver Kit Black

Код товару: 997655
Наявність: Є в наявності

  • 1355 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Wiha Screwdriver Kit — це гвинтоверт із високою якістю й точністю виготовлення. За допомогою цього інструмента, ви зможете легко загвинчувати та відгвинчувати кріпильні вироби з різзю: шурупи, гвинти та саморізи. Цей інструмент стане в пригоді скрізь — на дачі, вдома, у гаражі. Він допоможе в складанні/розбирання меблів, під час ремонту електроніки, встановлення вимикачів і розеток.

Wiha — це прекрасне рішення та чудовий вибір, як для фахівців, які ремонтують різні цифрові/електронні девайси, так і для користувачів, які хочуть самостійно відремонтувати повсякденно використовувані пристрої.

Найкращі сучасні німецькі технології втілилися в цьому інструменті, що гарантує його якість і тривалу роботу. Лазерне гравіювання кожного біта підкреслює витончений дизайн кожного елемента комплекту. Підтвердження цьому — безліч нагород, які встигла завоювати викрутка Wiha за найкращий дизайн виробу: Red Dot Award, IF Design, Stuttgart Design Award і German Design Award 2018.

Викрутка має висувний шток, де кожну з насадок (бітів) можна легко вставити та витягти. Вони надійно фіксуються на бітотримачі, що не дає змогу бітам бовтатися і вилітати. Все, що потрібно — натиснути на кнопку, яка розташована поблизу фірмового напису "Wiha", після чого пружина автоматично виштовхне кейс із насадками. Це дуже оригінальне рішення, оскільки немає потреби брати коробку з насадками та носити її із собою. Всього в комплекті 13 двосторонніх біт (то є 26 різних типів робочої частини), які виготовлені з хромо-ванадієвої сталі та забезпечать досить тривалий термін експлуатації бітів.

Ретельно продумана форма ручки, ефективне протиковзне покриття й елегантний дизайн гвинтоверта — забезпечують максимально зручну та швидку роботу з цим інструментом.

Wiha — прекрасний вибір як для побутового застосування, так і для професійної ремонтної діяльності.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.