≡ Електричний млин для спецій HuoHou Electric Grinder (HU0141) Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Електричний млин для спецій HuoHou Electric Grinder (HU0141) Black

Код товару: 1027440
Наявність: Є в наявності
Артикул: HU0141

  • 777 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Подрібнює, допомагаючи розкрити смак
Навіть у звичайному повсякденному житті може хотітися чогось вишуканого та витонченого, і кулінарія може задовольнити прагнення до прекрасного, потішивши і любителів смачно поїсти. Індичка з білим перцем, стейк з чорним перцем, креветки під сумішшю приправ - саме спеції розкривають смак звичних продуктів з абсолютно нового боку, а можливість самому створювати власні рецепти з натуральних продуктів дозволяє порадувати себе та близьких.

Повністю розкрийте вишукані страви
Чорний перець, білий перець, морська сіль, запашний перець, кумін – все можна швидко змішати та подрібнити у дрібний порошок, який підкреслить та доповнить будь-яку страву.

Усього одна мить до яскравого смаку
З млином Houhou ідеального результату можна досягти як вдома, так і за містом на дачі або шашликах. Не потрібно возитися з маточкою і ступкою, коли всі найсвіжіші смаки та насичені аромати можна отримати буквально за натисканням на кнопку, відкриваючи нові горизонти для кулінарного мистецтва.

Міцний корпус із АБС-пластику
Функціональне наповнення млина Houhou укладено у міцний та надійний корпус, який чудово витримує навіть сильні удари, не піддається корозії та легко очищається. Міцний АБС-пластик робить його не тільки міцним, але й напрочуд легким.

Керамічні жорна повністю розкривають смак
Для подрібнення в млині Houhou використовуються міцні та тверді керамічні жорна, які вигідно відрізняються від інших матеріалів своєю довговічністю та зносостійкістю.

Ручне регулювання ступеня помелу
Повертанням корпусу вліво та вправо можна вибирати з 5 режимів роботи з різною крупністю помелу.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.