≡ Розумний кухонний набір Xiaomi MiJia Kitchen Tool Set (KGJ001T) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумний кухонний набір Xiaomi MiJia Kitchen Tool Set (KGJ001T)

Код товару: 1041767
Наявність: Є в наявності
Артикул: KGJ001T

  • 1932 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Набір кухонних гаджетів MiJia Kitchen Tool Set (KGJ001T) є незамінною допомогою для кухаря на кухні. Електричний штопор, ваги і розумний таймер, що включає в себе, цей набір не тільки підкреслить естетику сучасної кухні, але і значно спростить і прискорить процес приготування страв.

Таймер у цьому наборі дуже зручний і може бути легко встановлений на стіну за допомогою наклейки або холодильник за допомогою магнітного кріплення. Він має продумане керування та триступінчасте регулювання гучності дзвінка, є можливість встановлювати відразу два таймери та керувати ними. Крім того, його можна синхронізувати з іншими приладами розумного будинку через додаток mi Home на вашому смартфоні, це дає можливість віддалено стежити за готуванням, і найголовніше писати сценарії автоматизації, щоб вчасно відключати витяжку, духовку або навіть настільну лампу, все у ваших руках ! Працює від 2 батарейок формату АА (всі батарейки йдуть у комплекті).

Ваги в наборі забезпечують високу точність вимірювання до 1 грама. З ними ви зможете приготувати найскладніші страви, де необхідно точно дотримуватись пропорцій інгредієнтів. Діапазон виміру становить від 1 до 3000 грамів, при вимірі до 1 кг ваги показують точність до 0,1 грама. Їхня поверхня виконана із загартованого скла, не має швів і легко очищається серветкою. Для роботи вагiв необхідно 2 батареї АА.

Електричний штопор у цьому наборі дозволяє легко відкрити пляшку вина. Він має сучасний дизайн та дуже просте управління з двома кнопками, швидке та плавне відкривання, а також низький рівень шуму при роботі. Для роботи потрібно 4 батареї типу AAA, яких вистачить на 170 використань.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.