≡ Поглинач запаху для холодильника Xiaomi Viomi (VF1-CB) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Поглинач запаху для холодильника Xiaomi Viomi (VF1-CB)

Код товару: 1041766
Наявність: Є в наявності
Артикул: VF1-CB

  • 512 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Щоб продовжити свіжість продуктів та знизити ризик розвитку мікроорганізмів, компанія Xiaomi розробила спеціальний стерилізатор для холодильника Viomi Refrigerator Sterilization Filter VF1-CB

Рослинні екстракти
Під час виготовлення фільтра використовуються трав'яні екстракти. Фітонциди трав, що виділяються в повітря, усувають неприємні запахи і зменшують ризик розмноження патологічних бактерій. Завдяки цьому продукти довше залишаються свіжими. Корпус виробу виготовляється з якісного пластику категорії ABS, що має підвищену стійкість до можливих механічних пошкоджень.

Стерилізатор підходить для будь-якого типу холодильників. Встановлюється на нижню частину полиці або ящика або в спеціальні отвори, якими оснащені останні моделі холодильників Xiaomi.

Застосування
Стерилізатор для холодильника Viomi VF1-CB вимагає заміни один раз на рік. Фахівці рекомендують використовувати кілька пристроїв для встановлення їх на різних рівнях холодильника в залежності від температурного режиму.

Використання стерилізатора позбавляє холодильник від неприємних запахів, продовжує термін зберігання продуктів, виключає утворення грибка, очищає повітря та чинить антибактеріальну дію.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.