≡ Автоматичний дозатор для мила MiJia Automatic Soap Dispenser PRO (MJXSJ04XW) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Автоматичний дозатор для мила MiJia Automatic Soap Dispenser PRO (MJXSJ04XW)

Код товару: 1041754
Наявність: Є в наявності
Артикул: MJXSJ04XW

  • 1197 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Представляємо оновлений сенсорний дозатор Xiaomi MiJia Automatic Soap Dispenser PRO (MJXSJ04XW), що володіє новою системою спінювання, таймером миття рук, покращеним дизайном.

Нова система подачі піни точно контролює співвідношення повітря та рідини, забезпечуючи автоматичне дозування 300 мл дезінфікуючого засобу для ретельного очищення. Завдяки спеціальній сітці з мікроскопічними отворами, що формує мильну піну, усувається до 99,9% бактерій.

Вбудований літієвий акумулятор великої ємності 1400 мАг дозволяє працювати пристрою до півроку без підзарядки. Сенсорний дозатор має таймер на 20 секунд, який ефективно запобігає поширенню хвороб та інфекцій.

Мило містить натуральні компоненти та парфумерні добавки від LMR, безпечні для шкіри та не створюють дисбалансу у шкірній мікрофлорі при тривалому використанні. При використанні сенсорного дозатора мильний розчин перетворюється на густу пишну піну, заощаджуючи витрату миючого засобу.

Дизайн сенсорного дозатора поєднує простоту, сучасність та інноваційність, що дозволяє встановити його в будь-який інтер'єр кухні чи ванної кімнати. Корпус виконаний з міцних високоякісних матеріалів з глянсовою поверхнею, зберігає чистоту і білий колір при тривалому використанні.

Об'єм блоку для мила 300 мл, і цього вистачить на 50 днів для великої родини. Купуючи сенсорний дозатор Xiaomi MiJia Automatic Soap Dispenser PRO (MJXSJ04XW), ви отримуєте ефективний та економічний пристрій для ретельного очищення рук від бактерій, а також стильний та сучасний аксесуар для вашого інтер'єру.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.