≡ Автоматичний дозатор для мила ENCHEN POP Clean White купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Автоматичний дозатор для мила ENCHEN POP Clean White

Код товару: 970524
Наявність: Є в наявності

  • 840 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Новий метод миття рук з автоматичним дозатором мила Enchen POP Clean
Просто піднесіть руку, і м'яка піна впаде вам у долоню. Абсолютно без контакту та всього 0,25 секунди інфрачервоний датчик визначить наявність руки.

Піна
Мийний засіб змішується з повітрям у пропорції 12:1, а потім проходить через сітку з мікро отворами і спінюється. Отримана піна має повітряну структуру, яка відмінно лягає на шкіру, проникає у дрібні пори та якісно очищає руки.

Два режими
Дозатор має два вбудовані режими роботи – для дітей та дорослих. При використанні дітьми дозування миючого засобу на 30% менше, ніж для дорослих.

Конструкція
Мініатюрний двигун у поєднанні з амортизуючою структурою міхуром має високу ефективність. Працює швидко та абсолютно безшумно. Інтелектуальна світлочутлива конструкція заощаджує витрати енергії. При використанні 8-10 разів на день 3 батареї АА вистачи на 3 місяці.

Зовнішній вигляд
Елегантний та простий дизайн Enchen POP Clean природно впишеться в інтер'єр будь-якого простору ванної кімнати чи кухні. Прозора ємність для мила доступно відображає кількість миючого засобу, що залишився.

Рідке мило
У комплекті з Enchen POP Clean йде упаковка ароматного та приємного мила для рук Sinwork Fruity Essence. Мило містить фруктову есенцію, яка має антибактеріальні властивості та легкий фруктовий аромат.

Для використання з дозатором не потрібно купувати якийсь спеціальний засіб, ви можете використовувати те, яке подобається і підходить саме вам. Для правильного використання миючий засіб потрібно розбавити водою у співвідношенні 1:3-8 (мило/вода).

 

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.