≡ Автоматичний дозатор для мила Simpleway (ZDXSJ02XW) Yellow купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Автоматичний дозатор для мила Simpleway (ZDXSJ02XW) Yellow

Код товару: 970312
Наявність: Є в наявності

  • 777 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Автоматичний дозатор для мила Simpleway (300 мл, антибактеріальне мило) (ZDXSJ02XW) Буде чудовим аксесуаром для вашої ванної кімнати або кухні. Модель обладнана інфрачервоним сенсором, завдяки якому не доведеться натискати кнопку, а це чудова риса для підтримки гігієни. Корпус виготовлений з надійного, вдаропрочного пластику. Харчування пристрою здійснюється від трьох батарейок типу АА.

Simpleway дозволяє значно зменшити витрати миючого засобу. На виході він перетворює рідке мило в піноподібну суміш, яка виробляється протягом 0,25 секунд після піднесення рук. Піна, розбавлена водою, легко розподіляється по поверхні шкіри рук. Замість рідкого мила в дозаторі можна використовувати фактично будь-який рідкий косметичний засіб, що дуже тішить представників красивої статі. Співвідношення води і мила повинно складатися 1:1.

Мила, що міститься в дозаторі, ефективно справляється з 99,9% мікробів. Авторитетні дослідження показали, що використання спеціального рідкого мила Simpleway допоможе вам захистити себе і дітей від небезпечних бактерій різних хвороб.

Спеціально підібраний склад мила, що наближається до природного для шкіри індикатора pH, не нанесе шкоди кислотно-щелочному балансу шкірних покривів навіть при тривалому використанні, а також значно пом'якшить їх. Коли ж ви додаєте екстракти рослин, ваша шкіра стане ще міцнішою.

Рекомендації з правильної миття рук:

  • Піднесіть руку до до дозатора і отримаєте піну
  • Ретельно потріть долоні
  • Ретельно потріть зовнішні сторони пензлів
  • Потріть між пальцями
  • Акуратно помассуйте кінчики пальців
  • Круговими рухами намильте великі пальці
  • Не забудьте про зап’ястя

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.