≡ Парасоля складна автоматична з ліхтариком Xiaomi Zuodu (ZD002-LED) Red купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Парасоля складна автоматична з ліхтариком Xiaomi Zuodu (ZD002-LED) Red

Код товару: 984156
Наявність: Є в наявності

  • 958 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Xiaomi Zuodu (ZD002-LED) - інноваційний автоматичний парасоль з привабливим дизайном для щоденного використання, ідеально підходить як для чоловіків, так і для жінок. Вигідно відрізняється зворотним способом складання купола, який має LED ліхтаря в ручці, і світловідбиваючим кільцем По краю купола.

Практично повне вилучення крапель простим встромленням парасолі
Купол автоматичної парасолі Xiaomi Zuodu виготовляється з високоякісної водовідштовхуючої тканини поліестер 210T, яка є неймовірно високою щільністю плетення ниток. Щоб позбутися крапель дощу, які зібралися на куполі після використання парасолі, достатньо його пару разів. Сильно встряйте у скрутне становище

Відкриття і складання за допомогою однієї кнопки
Xiaomi Zuodu (ZD002-LED) оснащений автоматичним механізмом, який просто натисканням однієї кнопки дозволяє відкривати купол і складати його. Всі дії можна виконувати за допомогою однієї руки, що особливо зручно, коли друга рука зайнята

Світлоовідражне кільце і ліхтарик для безпеки на дорогах
У осінні та весняні періоди, тобто в розпал сезону дощів, на вулиці починає рано темніти. Щоб убезпечити вас на дорогах і щоб водіям автотранспорту було легше помітити пішохода в непроглядних місцях дороги, по краю купола автоматичний парасоль Xiaomi Zuodu виробник запропонував спеціальне світлопроникне кільце, яке яскраво світиться при потраплянні на нього світла фар. В ручку парасольки Zuodu вбудований не великий LED ліхтарик, харчується від батарейки формату CR1616. 

Оновлений механізм складання купола обнадійить сухість у складній позиції
Коли під час дощу нам потрібно сісти в автомобіль, то, як правило, звичайний мокрий парасол, щоб не намочити сидіння, доводиться класти на автомобільний килимок, де він може забруднитися і також залишити велику кількість вологи в салоні. Щоб позбутися цієї проблеми, виробник автоматичної парасолі Xiaomi Zuodu розробив зворотний механізм складання купола. Таким чином, при його складуванні, зовнішня мокра поверхня, на якій були краплі дощу, буде схована всередину, у своєрідний кишені, а суха поверхня опиниться зовні. У такому стані парасоля можна сміливо класти на крісло і воно завжди буде сухим. Додаткові переваги зворотного механізму складання є можливість ставити зонт Xiaomi Zuodu для сушки в спеціально відведеному місці в стійкому вертикально, так він Відсутнє місце и значно швидше схне за рахунок безупинного скатування крапель. 

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.