≡ Парасолька Xiaomi Runmi 90 Points 64 cm Grey (5052BK) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Парасолька Xiaomi Runmi 90 Points 64 cm Grey (5052BK)

Код товару: 984103
Наявність: Є в наявності

  • 706 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Зонт 90 Points All Purpose Umbrella (5052BK) - Відмінний вибір для захисту від палючого сонця, дощу, вітру та інших примхливих погоди. Нейтральна практичність, елегантний зовнішній вигляд парасоля підходить для жінок і чоловіків. У складній ситуації (спиці складаються в три рази) він займає мінімум місця в сумці або рюкзаку. Великий купол може легко сховати від негоди двох людей.

Витривалість і міцність
Продумана конструкція та особливості матеріалу забезпечують надійність і опір вітру. Спиці та раму парасольки виготовлені з довгого алюмінієвого алюмінію, не піддаються корозії, а також витримують інтенсивні навантаження. Завдяки гнучким зв’язкам і основам з сталі є підвищена гнучкість.

Захист від дощу
Водонепроникний матеріал не дозволить промокнути під проливним дощем. Купол парасольки виготовлений з тоншого поліестера, який має властивості самоочищення. Покриття не забруднюється і не втрачає кольору. Зберігайте вологість, стійкість до УФ і здатність відштовхувати воду на всіх термінах експлуатації. По прекрасно натягнутому куполу миттєво скачуть краплі води, не налипає сніг.

Захист від спеки та сонця
Спеціальне покриття тканини створює бар'єр для УФ-випромінювання. У спеку під ним буде на кілька градусів прохолодніше і комфортніше.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.