≡ Захисне скло Armorstandart для Apple iPhone 12/12 Pro Black (ARM59216) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Захисне скло Armorstandart для Apple iPhone 12/12 Pro Black (ARM59216)

Код товару: 967793
Наявність: Є в наявності
Артикул: ARM59216

  • 286 грн


Доступні варіанти

Стислі характеристики
Наличие рамки с рамкой
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Захисне скло ArmorStandart Space Black Icon - це загартоване скло Asahi Glass з рамкою, що забезпечить максимальний захист вашого гаджета. Воно повністю повторюють розмір дисплея вашого смартфона для максимально комфортного використання пристрою. Додатковим захистом є наявність сітки 3D dust proof net з нержавіючої сталі, яка перешкоджає засміченню та пошкодженню динаміка.
У виробництві використовується високоякісне загартоване скло, завдяки покращеній технології hardness coating, воно менш схильне до виникнення подряпин і пошкоджень гострими предметами, при цьому залишаючись ультратонким і міцним, має гладку поверхню і не потовщує ваш телефон.
При установці даного захисного скла чуйність дисплея ніяк не зміниться.
Розроблене за передовими технологіями нове олеофобне покриття дає змогу забезпечувати максимально природні тактильні відчуття - пальці легко ковзають по поверхні, не залишаючи відбитків. Зображення передається з високою чіткістю і природною яскравістю.
Покращена клейова основа дасть змогу провести установку легко без повітряних бульбашок, а також дає можливість повторити установку до 15 разів за необхідності. Anti-static effect зменшує ймовірність потрапляння сміття в 4 рази під час встановлення.
Захисне скло ArmorStandart Space Black Icon має автентичні габарити завдяки заокругленим 2.5D краям і товщину в 0,3 мм. Скло покриває весь дисплей телефона. У комплект входить все необхідне для швидкого та комфортного встановлення.

Характеристики

Наличие рамки с рамкой

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.