≡ Захисне скло Armorstandart Supreme Icon 3D для Apple iPhone 12 Pro Max Black (ARM59212) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Захисне скло Armorstandart Supreme Icon 3D для Apple iPhone 12 Pro Max Black (ARM59212)

Код товару: 967798
Наявність: Є в наявності
Артикул: ARM59212

  • 307 грн


Доступні варіанти

Стислі характеристики
Наличие рамки с рамкой
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Захисне скло ArmorStandart Black Icon Supreme - це загартоване скло Asahi Glass з рамкою, що забезпечить максимальний захист вашого гаджета. Воно повністю повторюють розмір дисплея вашого смартфона для максимально комфортного використання пристрою. Додатковим захистом є наявність сітки 3D dust proof net з нержавіючої сталі, яка перешкоджає засміченню та пошкодженню динаміка.
У виробництві використовується високоякісне загартоване скло, завдяки поліпшеній технології hardness coating, воно менш схильне до виникнення подряпин і пошкоджень гострими предметами, водночас залишаючись ультратонким і міцним, має гладку поверхню і не потовщує ваш телефон.
Скло має антибактеріальні властивості. Завдяки інноваційній технології, в її основі лежить дифузія іонів срібла у верхньому шарі скла. Іони срібла взаємодіють з бактеріями, що потрапляють на поверхню скла, і знищують їх, порушуючи при цьому механізм їх поділу.
При установці цього захисного скла чуйність дисплея ніяк не зміниться.
Розроблене за передовими технологіями нове олеофобне покриття дає змогу забезпечувати максимально природні тактильні відчуття - пальці легко ковзають по поверхні, не залишаючи відбитків. Зображення передається з високою чіткістю і природною яскравістю.
Покращена клейова основа дасть змогу провести установку легко без повітряних бульбашок, а також дає можливість повторити установку до 15 разів за необхідності. Anti-static effect зменшує ймовірність потрапляння сміття в 4 рази під час встановлення.
Захисне скло ArmorStandart Black Icon Supreme має автентичні габарити завдяки заокругленим 3D краям і товщину в 0,3 мм. Скло покриває весь дисплей телефона. У комплект входить все необхідне для швидкого та комфортного встановлення.

Характеристики

Наличие рамки с рамкой

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.