≡ Захисне скло Armorstandart Pro для OnePlus Nord N10 5G (BE2029) Black (ARM59363) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Захисне скло Armorstandart Pro для OnePlus Nord N10 5G (BE2029) Black (ARM59363)

Код товару: 967828
Наявність: Є в наявності
Артикул: ARM59363

  • 235 грн


Доступні варіанти

Стислі характеристики
Наличие рамки с рамкой
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Захисне скло Armorstandart Pro Series це абсолютно новий рівень у захисті дисплея смартфона. У виробництві використовується матеріал Japenese Asashi Glass, який проходить загартування протягом 4х годин. Це забезпечує ідеальну прозорість захисного покриття без спотворень зображення, а також потужний захист від тріщин і подряпин.
Скло ніяк не впливає на чуйність тачскріна. У ньому міститься спеціальний матеріал, що перешкоджає появі відколів.
Верхня частина скла містить поліпшене олеофобне та гідрофобне покриття. При використанні скла це забезпечує природні тактильні відчуття - пальці легко ковзають по поверхні. При цьому зображення відображається з автентичною яскравістю та чіткістю без спотворень.
Задня частина по всій площі покрита клейовою основою нового покоління. Завдяки цьому досягається повна відсутність бульбашок і можливість переклеювання скла в разі первинного нерівного встановлення.
Захисне скло Armorstandart Pro Series має оптимальні габарити і товщину в 0,3 мм. Передбачені вирізи під всі датчики, камери та роз'єми.
У комплект входить все необхідне для швидкого і комфортного встановлення.
Особливості: Матеріал Japanese Asashi Glass з 4-х годинним загартуванням Ідеальна чуйність тачскріна Абсолютна прозорість і чіткість зображення Покращене олеофобне і гідрофобне покриття Клейова основа нового покоління Оптимальні габарити і товщина Вирізи під усі датчики, камери та роз'єми
Комплект поставки: Захисне скло на підкладці в пакуванні + комплект аксесуарів для наклеювання (волога і суха серветки, стікери)

Характеристики

Наличие рамки с рамкой

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.