≡ Розумний контролер для керування шторами Aqara E1 Rod Version (ZNCLBL01LM) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумний контролер для керування шторами Aqara E1 Rod Version (ZNCLBL01LM)

Код товару: 1058612
Наявність:

  • 3520 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Розумний контролер Aqara E1 Rod Version (ZNCLBL01LM) - керуйте шторами через програму, голосових помічників або за допомогою бездротових вимикачів. Налаштуйте роботу за розкладом або подією. Нехай штори відкриваються, коли ви прокидаєтеся, або закриваються, коли ви вмикаєте світло.

Вбудований датчик освітленості
У двигун вбудований датчик освітленості, який можна використовувати в автоматизаціях. Наприклад, коли на вулиці почне світати, штори відкриються, зробивши пробудження м'яким. Або навпаки — коли на вулиці стемніє, штори автоматично закриються, щоб зберегти вашу конфіденційність.

Всі двигуни пов'язані
Якщо на одному карнизі у вас кілька двигунів, їх можна поєднати в одну групу. І вам не доведеться створювати багато автоматизацій.

Протокол Zigbee 3.0
Скористайтеся перевагами найшвидшої, стабільної та енергоефективної технології розумного будинку. Найкраща стабільність та сумісність (більш стандартизований протокол), більш тривала підтримка та більше функцій.

Як це працює
Розумний контролер керування шторами Xiaomi Aqara E1 Rod Version (ZNCLBL01LM) підійде для круглих карнизів з кільцями або люверсами. Його верхня частина замикається на карнизі між першим і другим кільцем або люверсом штори.
Мінімальна відстань між двома люверсами: >95 мм;
Товщина кілець: 4 мм;
Необхідний діаметр карнизу: 25 – 32 мм;
Максимальне навантаження на двигун: до 12 кг.

Заряджання та автономність
Двигун заряджається через провід Type-C. На одному заряді працює до 1 року в залежності від ваги штори, довжини карнизу та легкості ходу його фурнітури.

Підтримка HomeKit та інших екосистем
Сумісний із найпопулярнішими екосистемами і може керуватися голосом. Підтримуються HomeKit, Alexa, Google, IFTTT.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.